‘Zelfs Nederlanders met strafblad hebben betere reputatie dan allochtonen zonder’

Het zal weer de nodige belastingcenten hebben gekost, een uiteraard niet te controleren ‘onderzoek’ door het Tijdschrift voor Criminologie. Links gedraaide belastinggeld slurpende ‘onderzoekers’ van de VU, de Universiteit Utrecht, de Radboud Universiteit en het Nederlands Studiecentrum Criminaliteit en Rechtshandhaving stuurden 500 gefingeerde sollicitatiebrieven met een cv in reactie op internetvacatures. Dit alles werd gedaan om na het verdrijven van Zwarte Piet nog meer druk op de ketel te zetten om de laatste blanke Nederlanders te verdrijven van de arbeidsmarkt en het liefst uit Nederland, we zijn tenslotte allen fascisten met een koloniaal verleden.

Vanzelfsprekend was de uitkomst van het misselijkmakende onderzoek van te voren al bekend. We moeten ons schamen want we hebben liever ‘witte’ sollicitanten met strafblad dan allochtonen zonder strafblad. Marcel Gelauff de ‘Topgun’ van de staatsleugenfabriek NOS liet zijn mensen natuurlijk als eerste het ‘grote’ nieuws publiceren. Dat is het sluitende bewijs dat het onderzoek voor 100% niet deugt omdat Gelauff en de zijnen doorgaans alles bij elkaar liegen en verdraaien en daardoor dus ook niet deugen .

In ieder geval zou niemand mensen als de onderzoekers en Gelauff aannemen omdat ze minder capaciteiten hebben dan blanke mensen en allochtonen met strafblad.