Zaak ‘Terminator’ Eurlings in doofpot, tóch maatregelen IOC

Camiel Eurlings, een Nederlandse hoogwaardigheidsbekleder die gespecialiseerd is in het kapot maken van mensen en bedrijven, hoeft uiteraard niet de cel in, daar zorgt de BV Nederland wel voor. Voor dit soort figuren is er te allen tijde een ongeschreven beschermingsconstructie. Kijk naar de zaak Demmink, de handen van deze man hebben meer aan de billetjes van peuters gekleefd dan de hele voorraad pampers in Nederland, maar toch is de pedofiel volgens de gezaghebbers bij voorbaat onschuldig.

Cafiel Camiel die na de politiek het bedrijfsleven op zijn onkunde ging trakteren werd al snel ontmaskerd. Bij de KLM was hij meer op reis en aanwezig op society feestjes dan dat hij bezig was met z’n werk. Eurlings bleek een gigantische schadepost voor de KLM en werd ontslagen.

Hoogstwaarschijnlijk zit zijn seksuele geaardheid hem in de weg, maar voor de show legt hij het zo nu en dan met vrouwen aan en dat gaat hem niet in de koude kleren zitten. Hij rukt graag maar vergeet dan dat hij met een vrouw te maken heeft en verwent zijn partner dan ook met een stevige RUK aan de OREN. Natuurlijk stapt zijn vriendin dan naar Vrouwe Justitia maar moet al snel concluderen dat Camiel een voorkeursbehandeling krijgt en het met een geheime schikking mag afhandelen.

Vandaag lezen we dat het IOC waar Terminator Camiel z’n agressieve lusten op sporters mag botvieren, hem gewoon verder z’n gang laat gaan want de bezwaartermijn inz. de geheime schikking is verstreken, NIETS AAN DE HAND DUS. Wél worden de regels nog even aangescherpt, maar dat is louter formaliteit, we moeten tenslotte zuinig zijn op talentvolle Cafielletjes