Wonderlijk: ‘kaarsjesgek’ verliest vluchtelingen zaak

In veel gevallen winnen door de staat onderhouden idioten rechtszaken. Het klassieke voorbeeld is Volkert van der Graaf, hij kreeg sowieso al een symbolisch lage straf van rechter Frans Bauduin die z’n sporen heeft verdiend in de anarchistische krakerswereld. Daarna won van der Graaf keer op keer rechtszaken en lacht iedereen uit terwijl de man minstens levenslang achter de tralies had moeten doorbrengen voor het vermoorden van Pim Fortuyn en de democratie.

Vandaag huilt de subsidie (ui)vretende Rikko Voorberg, de man die kaarsjes voor vluchtelingen wilde ontbranden tijdens dodenherdenking. Deze zogenaamde idealist of idioot zoals u het wilt, leeft op kosten van de belastingbetaler en ondermijnt tegelijkertijd zijn broodheer, de Nederlandse Staat. Met zijn stichting We Gaan Ze Halen (stichtingen betalen geen belasting) heeft hij geprobeerd nóg meer vluchtelingen naar Nederland te halen maar dat is hem gek genoeg niet gelukt, wellicht dat de rechter niet lid van D66 was of  een helder moment had.


‘De nationale held’, Rikko Voorberg

‘Meneer Voorberg’ heeft het beste voor met iedereen, alleen als iemand hem een berichtje stuurt via Twitter dan is de loyaliteit snel verdwenen, hij stelt dan bedreigd te zijn en denkt aan aangifte doen om waarschijnlijk ook daar een slaatje uit te slaan.

Wanneer stoppen we nou eens met subsidies, toeslagen en het verwennen van querulanten als van der Graaf en Voorberg? De belastingdruk zou fors omlaag kunnen.