Wie doet aangifte tegen Rutte, Buma, Roemer en Tjeenk Willink?

Waarom liggen er geen voorbedrukte formulieren klaar om aangifte te doen tegen bijvoorbeeld Mark Rutte, Sybrand Buma, Emile Roemer en Herman Tjeenk Willink?

Het is klip en klaar dat deze 4 ‘Herrn’ zich schuldig maken aan het aanzetten tot haat en groepsbelediging. Mensen die hun stem hebben uitgebracht op de PVV worden massaal uitgesloten en worden nu neergezet als fascist en kunnen sociaal nauwelijks meer deelnemen aan de Nederlandse samenleving. Toen Marokkanen zich uitgesloten voelden na een simpele vraag van Geert Wilders, lagen de voorbedrukte formulieren meteen al klaar op alle politiebureaus en zelfs in moskeeën. Miljoenen mensen worden nu midden in hun smoel beledigd en uitgesloten maar er gebeurt niets.

Herman Tjeenk Willink zou zich moeten terug trekken nu hij heeft ondervonden dat het zogenaamde motorblok niet meer gereviseerd kan worden, het kan niet draaien in de democratie omdat die niet wordt nageleefd. Maar Herman trekt zich niet terug, de bejaarde PvdA loser doet vrolijk mee met het kapotmaken en uitverkopen van ons land. Miljoenen mensen staan voor lul, hun stem werd geteld maar ging automatisch de prullenbak in van de democratie.

In Den Haag worden leiders van schurkenstaten berecht, in Nederland zitten dat soort schurken in het Catshuis om het volk te misleiden en uit te sluiten van de democratie.