Waarom Trump gelijk heeft en de Nederlandse media zo dom en kortzichtig zijn

De media blijven maar bezig met het demoniseren van Donald Trump terwijl ze geen benul hebben wat er werkelijk gaande is. In ons eigen corrupte land en de rest van Europa blijven we de bevolking maar uitkleden om bakken met subsidies te verstrekken aan veel dubieuze bedrijven en organisaties die zogenaamd hart hebben voor het milieu, in dit geval het criminele milieu. De gemiddelde journalist blijft Trump maar bashen om vooral niet buiten het linkse bootje te vallen. In dat bootje zitten ook veel zichzelf rechts en liberaal noemende ‘mediaspecialisten’ die puur uit zijn op populariteit en niet op feitenkennis die je in Nederland beter niet kunt hebben omdat je dan als fascist wordt bestempeld en voor de D66 rechter zal moeten verschijnen.

Windmolens verrijzen overal terwijl de groene energie nagenoeg geen bijdrage levert aan de doelstellingen. Het land en de rest van Europa stroomt vol met vluchtelingen en andere personen die de steden en het land op grote schaal vervuilen. Luchtvervuiling blijft toenemen ondanks gesloten internationale (nep) verdragen en mensen blijven meer auto’s en motorfietsen kopen terwijl ze de mond vol hebben van de noodzaak van milieumaatregelen.

Zelfs een salonsocialist als de Amsterdamse grachtengordelzemelaar Bernard Hammelburg van BNR die normaal gesproken iedere realiteit naar linkse wartaal ombuigt, neemt het zelfs op voor Trump.

Er zijn meer redenen waarom Trump gelijk heeft en zich niet langer aansluit bij internationale politieke milieumaffia die uitsluitend bezig is om u te belazeren en meer geld afhandig te maken.

  • EXCELLENT TRUMP: 5 Reasons Trump Is Right To Pull Out Of The Paris Accord – Lees verder
  • Trump pulls out of Paris climate deal and does something right (and brave) – Lees verder
  • In ditching Paris deal, Trump does right by America and the world – Lees verder
    1. Hans Wiegman 5 juni 2017
    2. Skidoo Sjakie 5 juni 2017

    Add Your Comment