Waar In Holland is terug

Beste bezoeker,

We zijn weer terug van weggeweest. In 2015 sloten we onze deuren na vele vermoeiende treitercampagnes van niet bonafide personen en bedrijven die het niet leuk vonden dat we ze door hadden en hierover schreven. In een land als Nederland waar de vrijheid van meningsuiting zogenaamd hoog in het vaandel staat, maar als het er op aan komt menigeen de ogen sluit als justitie als honden jaagt op iemand die de realiteit belicht, is de sfeer niet zo open als men zou denken. Denk aan Geert Wilders die in de politieke verkiezingsstrijd de beroemde ‘meer of minder’ kreet hanteerde waarop er binnen de kortst mogelijke tijd voorbedrukte aangifteformulieren klaar lagen op de politiebureaus en zelfs werden afgeleverd bij moskeeën. 

Als klap op de vuurpijl werden wij onder druk gezet door ‘fotograaf’ Ferry de K. De K. claimde dat we zijn foto’s die hij naar eigen zeggen exclusief had geschoten onterecht hadden gebruikt en daarvoor diep in de buidel moesten tasten. De zaak rond de foto’s bleek natuurlijk te stinken, het bleek een uitgekiende vooropgezette campagne te zijn die was opgezet door het door en door corrupte Openbaar Ministerie. Nederland komt bijna altijd op de lijstjes van minst corrupte landen ter wereld voor en dat is niet zo vreemd als corruptie en fraude gelegaliseerd zijn door het als beleid te bestempelen of hoogwaardigheidsbekleders te ontzien of in het uiterste geval met een schikking op zak naar huis te sturen (zonder enkelband).

Het zal nog wel even duren voordat we weer een volle website hebben maar dat gaat vaak sneller dan je denkt.We hebben er weer ‘zin an’ en zullen je dagelijks weer op de hoogte brengen van de realiteit die in de meeste ‘toonaangevende’ media wordt verdraaid of helemaal niet wordt vermeld.

    1. Gerard 3 juni 2017
      • Molen 3 juni 2017
    2. Skidoo Sjakie 5 juni 2017

    Add Your Comment