Volkskrant: De Nederlandse cultuur bestaat niet en heeft nooit bestaan

Volgens Cas Mudde, een figuur die zichzelf politiek wetenschapper mag noemen na een studie aan de Universiteit van Leiden, bestaat de Nederlandse cultuur niet en heet deze ook nooit bestaan. Vreemd want dankzij de Nederlandse cultuur zijn er o.a. universiteiten opgezet in ons land waar de linkse kerk domicilie heeft gekozen. Juist die linkse cultuur in de onderwijswereld heeft diepe sporen achtergelaten in ons land waar het benoemen van de realiteit nagenoeg strafbaar is.

Het verkondigen van de realiteit c.q. waarheid wordt door mensen die graag door de staat onderhouden worden als populisme bestempeld. In de ogen van de staatsvazallen zijn die mensen die pragmatisch zijn en denken niet intelligent en alleen maar dom bezig door te schreeuwen zonder na te denken. Je moet je voorstellen dat als je bijvoorbeeld een auto in brand ziet vliegen, je niet meteen moet denken dat er brand is maar dat je eens beter moet nadenken en na een intellectuele afweging tot de conclusie moet komen dat het een uiting van kunst en natuurgeweld is.

Cas Mudde schrijft vanochtend in de Volkskrant oftewel de Kutkrant dat onze cultuur nooit heeft bestaan. Volgens Mudde is de huidige allochtoon in Nederland een betere Nederlander dan de autochtoon vele jaren geleden. Hij doet dit uit angst voor de opkomst van de politieke partijen die niet langer willen dat figuren zoals hij onze grenzen en kluizen openzetten voor gelukszoekers die net zoals Mudde hun hele leven lang willen profiteren van het geld dat u als belastingbetaler iedere dag weer moet opbrengen.

Gelukkig heeft Mudde weer vele twijfelaars bewust gemaakt van de gevaren van de linkse kerk die de vele aanslagen in Europa en elders in de wereld op haar geweten heeft.