Tot ziens!

Wij publiceren niet meer. Het sfeertje in ons land is o.a. dankzij de EU dermate verziekt, dat het geen zin meer heeft om zaken aan de kaak te stellen die onze maatschappij naar de kloten helpen.

Op straat en op het strand is de teloorgang zichtbaar maar als je er iets van zegt dan keert de maatschappij inclusief het gezag zich tegen je. Velen wanen zichzelf intellectueel en dekken daarmee hun lafheid af. Werkende mensen worden uitgezogen, nieuwe Nederlanders krijgen alles en hebben lak aan onze normen en waarden. Politieke partijen worden uitgesloten. De rente wordt nagenoeg op 0% gezet en de regeringsleiders jubelen via de propagandamachines dat de economie booming is. Aanslagen vinden overal plaats, behalve in Nederland, hier wordt een aanslag die onder de ogen van de politie plaatsvindt tot een ongeval dat door iemand met suikerziekte werd veroorzaakt, omgetoverd.

Zolang de bevolking die zich met uitkeringen, toeslagen en subsidies laat bedruipen en daardoor de ogen sluit voor de realiteit, is het dweilen met de kraan open. Nederland is in feite een open stafgevangenis, zie de straten in de grote steden en inmiddels ook in de dorpen. Alle talen behalve Nederlands teisteren je oren. Winkels worden leeggeroofd en gaan op de fles. Curatoren verzwijgen faillissementsfraude om meer rekeningen naar de staat te kunnen sturen. Rechters zijn bewust wereldvreemd of corrupt. De nationale politie is ook corrupt en kan, wil en mag niets doen. Je betaalt je blauw aan zorgpremies en zodra je de zorg nodig hebt dan betaal je nog steeds een groot gedeelte uit eigen zak. De kinderopvang wordt ook uit de zorgruif gefinancierd en ouders ontvangen forse toeslagen op kosten van de belastingbetaler. Gelukszoekers hoeven helemaal niets te betalen voor de zorg, huisvesting, voedsel en smartphones, dat betaalt u allemaal maar u wil het niet zien want dan zouden uw vrienden, kennissen en collega’s u wel eens voor fascist en racist kunnen uitmaken.

Van de Eerste en Tweede Wereldoorlog hebben we niets geleerd, de Derde is inmiddels gaande maar zelfs dat willen we niet zien. De NSB die groot was in WOII viert weer gouden tijden, alleen nu onder ander namen zoals VVD, PvdA, CDA, D66, GroenLinks etc. Niet zo vreemd, deze partijen vertegenwoordigen de (mentaliteit van) de bevolking.

Het is helaas waar..in Holland, maar ook in Engeland, Spanje, Zweden, Frankrijk, Duitsland, België, Finland en nog vele andere landen.

Oogjes dicht en snaveltjes toe!