‘Suikerpatiënt’ berooft Etos filiaal

Foto dader geanonimiseerd n.a.v. verzoek advocaat.

Geachte heer / mevrouw,

Op uw website heeft u een foto geplaatst (//www.waarinholland.nl/suikerpatient-berooft-etos-filiaal/) van de overvaller van de Etos gelegen op de Molukkerstraat op 31 mei jl.. Op dit beeld is de dader herkenbaar.

Mede naar aanleiding van de beelden heeft mijn cliënt zich bij de politie gemeld en is hij inmiddels in bewaring gesteld.

Mijn cliënt is nu derhalve verdachte in een lopende strafzaak.

Het doel van de openbaarmaking van het beeld / de beelden is dan ook nu niet langer aan de orde. De gevolgen van de beelden -waarop cliënt duidelijk herkenbaar is – zijn niet alleen voor cliënt, maar ook zijn familie aanzienlijk.

Ik verzoek u dan ook dit beeld per ommegaande te verwijderen, dan wel te anonimiseren.

Voor zover nodig stel ik u namens cliënt aansprakelijk voor de schade die cliënt hiervan reeds heeft ondervonden en nog zal ondervinden.

Ik verneem graag per ommegaande of u aan mijn verzoek gehoor zal geven, bij gebreke waarvan rechtsmaatregelen genomen zullen worden.

Ik ga er overigens vanuit dat dit niet nodig zal zijn.

Met vriendelijke groet,

Niemand mag oordelen en zeker niet veroordelen. Opsporing Verzocht heeft een quotum, zij mogen niet al hun tijd besteden aan zaken met daders uit landen die ‘slecht zorgen’ voor hun tuig van de richel. Gelukkig komen deze daders zo af en toe wel weer terug naar hun thuisland omdat ze veel te besteden hebben, geld dat ze op ludieke wijze ‘verdienen’ naast de riante uitkeringen die ons land ze namens Brussel ter beschikking stelt.

2 voor de prijs van 1 moet deze oer Hollandse dader in dit filmpje gedacht hebben, 2 cassières voor 1 goed doel, vakantiegeld voor z’n reis naar Oost Europa waar hij zo te zien vandaan komt. Óf is er eigenlijk niets aan de hand en is het gewoon een gebrekkig  sprekende maar toch oer Hollandse man die overactief werd door de suikerziekte waar hij aan lijdt, net als de NIET terrorist die bij Amsterdam Centraal met z’n iemands auto diverse mensen het ziekenhuis inreed?

Blokker sluit al de deuren van vele filialen met name vanwege de enorme winkeldiefstallen die er dagelijks plaatsvinden ook door het eigen kleurrijke personeel. Het bedrijf heeft een speciale anti-diefstal afdeling voor maar desondanks is het dweilen met de kraan open. Kleine winkeliers die dagelijks beroofd en overvallen worden kappen ermee, maar daar staat tegenover dat er veel geld wordt gepompt in de broodnodige startups waar ook een Prins van Oranje zich mee bemoeit, het gaat dus eigenlijk toch wel goed met ons land!

Etos, altijd goed, altijd lage prijs – Etos (vertaling volgt na ontvangst subsidie)