Stop inburgering, frauduleuze kinderopvang voortaan meertalig

Het is bijna 1 juli maar wij hebben het gevoel dat 1 april in aantocht is. Inburgering is een hot issue in Nederland, we willen tenslotte de duizenden dagelijkse aangespoelde nieuwkomers snel laten wennen zodat ze zonder al te veel sores hun draai kunnen vinden in het land van Sinterklaas. Wellicht dat inburgering op termijn terrorisme voorkomt maar Nederland is het enige land dat geen last heeft van explosieve moslims en daarom heeft het Ministerie van SZW bedacht dat wij nu nog sneller onze cultuur en taal overboord (van een vluchtelingenboot) moeten zetten.

Onze taal hoor je toch al bijna niet meer dus wat maakt het uit? Het is gebleken dat kinderopvang met name draait op onterechte, frauduleuze gronden. Ouders worden overladen met onterechte toeslagen die door de belastingbetaler moeten worden opgebracht maar betalen die in de meeste gevallen niet terug. Honderden miljoenen gaan naar frauduleuze gezinnen die er heerlijk van op vakantie gaan. De fiscus en justitie gaan er niet achteraan dus is het een gratis bron van inkomsten die ook niet Nederlanders in de gaten hebben.

Om het land niet al te Hollands meer te laten zijn, gaan we voortaan vanuit de baarmoeder Nederland boycotten, we gaan niet meer betalen voor kinderopvang (deden we toch al niet) en we gaan de Nederlandse taal voortaan niet meer leren (uitkeringsbrochures zijn er toch al in alle talen). Het Ministerie van SZW neemt het voortouw en heeft het nog niet over de kosten en andere desastreuze gevolgen voor ons land, je kan je wel al inschrijven!

Het ei van Corruptus:
Het Ministerie van SZW maakt het mogelijk om op experimentele basis, meertalige dagopvang en meertalig peuterspeelzaalwerk aan te bieden. Deelnemende organisaties kunnen maximaal vijftig procent van de openingstijd opvang in de Duitse, Engelse of Franse taal aanbieden. Lees verder