Staatsondermijnend kinderpardon lijkt weer een kwestie van tijd

We kennen Mark Rutte, de man die Nederland wellicht nog sneller heeft laten verloederen dan Joop den Uyl en Jan Peter Balkenende samen. En als je weet dat Mark Rutte nu moet onderhandelen met de CU, de laatste strohalm waar geen hond op stemt, dan kan je je borst weer natmaken en wonen er binnenkort nog meer kleurrijke figuren naast je, boven je en onder je die niet willen en hoeven in te burgeren in Nederland.

Rutte en Buma konden zich tijdens de formatiegesprekken niet verenigen met het gedachtegoed van Jesse Feras, een allochtoon die namens GroenLinks ons land probeert te ondermijnen door alles en iedereen binnen te halen op uw kosten. Wellicht schaamt hij zich voor zichzelf en bedient zich daarom van de valse naam Jesse Klaver. Nu zelfs de landverrader Rutte niet heeft toegegeven aan de misdadige wensen van Feras, moet er nu onderhandeld worden met de CU over het bekende probleem dat heel Europa aan het slopen is, de toestroom van alles wat op uw kosten wil komen leven in ons land en de andere Europese landen.

Een trucje om u zand in de ogen te strooien is het zogenaamde kinderpardon. Een kind mag om humanitaire redenen blijven waardoor er vervolgens hordes ‘familieleden’ naar ons land komen… om…vult u zelf maar in. We kennen allemaal nog de affaire Mauro. Heel NSB minnend Nederland stond te schreeuwen en te stampen toen Mauro breeduit door de linkse media in de schijnwerpers werd gezet. Mauro’s tranen deden degenen met hersenen in de anus smelten, waarop Mauro onder het mom van een kinderpardon mocht blijven. Kijkt u maar om u heen op straat wat de gevolgen van een dergelijke beslissing zijn.

Nu is het weer zover de NSB (VVD en CDA) gaat onderhandelen met de CU die weer een kinderpardon op het allochtonenmenu heeft staan, daar win je namelijk de stem van de toekomstige hardwerkende Nederlanders mee, die ouderwetse zeurende autochtonen zijn helemaal niet meer belangrijk, behalve als het gaat om het betalen van de rekening.

Nog heel even en het kinderkabinet is ge(de)formeerd.