Sloeg Mohammed Al-Onwel toe in Amsterdam?

Gisteravond rijdt een auto in op mensen bij het centraal station in Amsterdam. Er vallen 8 gewonden en politie spreekt meteen al over een man die onwel zou zijn geworden. Misschien is er sprake van een communicatie ‘stoornis’, heet de man wellicht Mohammed Al-Onwel? We weten allemaal dat soortgelijke incidenten in Berlijn, Nice, Stockholm en Londen terroristische aanlagen waren. Volgens Dick Schoof, Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, is de kans op een aanslag in Nederland niet groot. Van een aanslag in Nederland kan geen sprake zijn als deze wordt genegeerd of verdoezeld. Vreemd dat iemand die onwel is geworden, plotseling ervan doorgaat als hij wordt aangesproken door de politie. Vreemd dat de politie meteen al heeft bepaald dat hij onwel is geworden zonder dat er medisch onderzoek heeft plaatsgevonden. De voorruit vertoont een grote ster, wellicht door het hoofd van Mohammed Al-Onwel? Vreemd de de politie stelt dat het nog lang zal duren voordat men zeker weet wat er werkelijk is gebeurd.

Recent werden er 2 jonge meisjes (Savannah en Romy) misbruikt en vermoord. Al snel werden er 2 ‘minderjarige’ jongens opgepakt en de zaken zouden los van elkaar staan terwijl ze vlak na elkaar in een straal van 20 kilometer hebben plaatsgevonden. Alle details omtrent de jonge zogenaamde daders worden niet bekendgemaakt maar wel weten de politie/justitie al zeker de ‘daders’ te pakken te hebben. Vreemd dat we niets weten over de identiteit, zijn het autochtone jongens of allochtone jongens? Vreemd, want doorgaans hebben minderjarige jongens niet zulke vergrijpen op hun geweten. Ook wordt er niet gesproken over de aanwezigheid van asielzoekerscentra of huizen met statushouders in de buurt.

De moord op Marianne Vaatstra werpt ook vele vraagtekens op. In eerste instantie leek de moord door een asielzoeker te zijn gepleegd die plotseling was verdwenen.

Wat is waar in Nederland, we zullen het waarschijnlijk nooit weten. Update: Inmiddels weten we werkelijke naam van de man van het suikerfeest: Mohammed Al-Diabeti

  • Add Your Comment