Sharon Dijksma zet handtekening onder definitieve vernietiging Flevopolder

Hoe kan het ook anders, destructie zal en moet uit de koker van een PvdA politicus komen. Nota bene de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu Sharon Dijksma ondertekent een doodvonnis waarmee de flora en de fauna in met name de Flevopolder de nek worden omgedraaid. Hiermee is de grote aanslag op het milieu, de opening van Lelystad Airport nog definitiever.

We zijn op grote schaal bezig met het neerplanten van windmolens, het aanleggen van zonnepanelen, het rijden met elektrische auto’ en bussen en nog veel meer milieumaatregelen die onze aarde moeten redden van de vervuilende ondergang. Wereldwijd vinden er milieuconferenties plaats en we betalen ons blauw aan milieuheffingen.

In de mei vakantie werden we ‘plotseling’ geconfronteerd met de de corrupte NV luchthaven Schiphol die in opdracht van de Haagse maffia de passagiers in de val lieten lopen. Zogenaamd vanwege een missrekening had directeur Nijhuis niet gerekend op de plotselinge groei van de luchthaven. Dit scenario is door dik betaalde strategen bedacht om het volk te hersenspoelen en te wijzen op de noodzaak van de komst van Lelystad Airport. Dit vliegveld als 2e grote luchthaven had er zonder corruptie natuurlijk nooit kunnen komen. De vervuiling door de luchtvaart is immens en dat weet iedereen. Toch blijven we stemmen op politieke partijen die corruptie hoog in het vaandel hebben staan en hun vrienden in het bedrijfsleven op Siciliaanse wijze blijven bevoordelen (denk aan bijv. het Fyra drama en de bouwfraude).  Zolang het niveau van de gemiddelde Nederlander niet stijgt is het wachten op….?