Schiphol bedrog nu officieel bevestigd

Slechts een paar maanden na de ‘onverwachte passagiers catastrofe’ op Schiphol komt het hoge woord van de zo oprechte BV Nederland eruit. De versnelde groei van Lelystad is al een feit terwijl het dependance van Schiphol pas in 2019 open gaat. Lelystad Airport, gaat nu al versneld groeien.

De theatrale Schiphol directeur Jos Nijhuis die het spelletje dermate doorzichtig speelde, zal daarom binnenkort met vervroegd pensioen moeten gaan of een andere oplichtersbaan bij de overheid krijgen. De KLM speelt het spel natuurlijk mee, want de luchtvaartmaatschappij is als eerste gebaat bij een extra luchthaven.

Nijhuis kon natuurlijk geen sluitend antwoord geven op de vraag hoe het nou toch kon komen dat Schiphol ‘totaal onverwacht’ het aantal passagiers in de vakantieperiode niet kon verwerken. Duizenden passagiers werden misbruikt door het in scene zetten van een soap opera waardoor het volk de noodzaak van een nieuwe luchthaven moest inzien. Schiphol rekende zogenaamd op een groei van het aantal passagiers van 3 tot 4 procent terwijl het plotseling 17 tot 18 procent werd. Nijhuis had u natuurlijk subtieler moeten voorliegen en dat wordt hem door het Haagse syndicaat natuurlijk niet in dank afgenomen.


De stuntelende leugenaar in beeld

Omdat Schiphol niet verder mag groeien, verlegt de corrupte Staat der Nederlanden het probleem, er wordt gewetenloos één van de nog weinige redelijk groene gebieden naar de kloten geholpen om er zwaar verontreinigende vliegtuigen te laten landen en opstijgen. Het zal zelfs de meest groene activisten een zorg zijn omdat ze van het nieuwe vliegveld met vakantie zullen vertrekken. Pas als ze terug zijn gekeerd van hun mondiale trip zullen ze weer gaan schreeuwen om belastingverhoging ten behoeve van het milieu. De bevolking zal dan braaf weer extra groene energie kopen en een elektrische auto leasen via de werkgever, zo lossen we problemen op in Nederland!

In Nederland is het milieu heilig zolang de overheid er extra belasting door kan heffen. Het land wordt vol gepompt met zwaar gesubsidieerde windmolens en tegelijkertijd openen we een nieuwe luchthaven.

Het valt toch allemaal wel mee? Het is toch leuk om binnenkort eens van een nieuw vliegveld te vertrekken?

Oogjes dicht en snaveltjes toe!