Saaida Ait-T deed hetzelfde kunstje als Latifa A.

Niet mevrouw de Boer of mevrouw Jansen maar Latifa A. en Saaida Ait-T. Nederland wil graag dat er meer vrouwen deelnemen aan het arbeidsproces, met name in de top. Vrouwen zijn eerlijk, nuchter en hebben geen last van mannelijke emoties. We zien het al in de rechterlijke macht, vrouwen hebben het lef om met name buitenlandse wetsovertreders naar huis te sturen omdat het beter is dat criminelen integreren in onze maatschappij, in de gevangenis worden ze er tenslotte niet beter van.

Recentelijk zagen we de succesvolle Latifa Aboutaleb, de zus van de Marokkaanse burgemeester van Rotterdam. Zij vergiste zich even en dacht dat ze zakelijk bezig was in Noord Afrika waar frauderen hetzelfde betekent als declareren en op bonafide wijze geld verdienen. Zelfs de allochtone topvrouw Nurten Albayrak van het COA had schijt aan onze normen en waarden. Inmiddels is Nederland een blauwdruk geworden van een doorsnee Afrikaans land. Onder de noemer integreren worden allochtonen via de politieke partijen in bestuurlijke functies gedreven om aan te tonen dat Nederland de ideale smeltkroes is waar alle mensen uit alle uithoeken van de wereld ongeacht hun religie kansen krijgen. We offeren er zelfs onze kindervriend Zwarte Piet aan op. Negatieve berichtgeving over allochtonen wordt zoveel mogelijk in de kiem gesmoord, dus als u dan iets leest of hoort, is het dan ook het topje van de ijsberg.

Vanochtend worden we getrakteerd op het nieuws dat TOPVROUW Saadia a. T. in Amsterdam de kluit heeft belazerd. In haar Twitterprofiel noemt ze zichzelf: Levensgenieter| Filmliefhebber| Dromer & Doener, wat missen we hier nog? Op geraffineerde wijze infiltreren moslims in het systeem om onze cultuur, normen en waarden onderuit te halen. Idealist Eberhard van der Laan zal nu wegens zijn ziekte niet al te hard worden geconfronteerd met het feit dat wederom is aangetoond dat de integratie die al decennia lang faalt nooit zal lukken. Geenstijl waarschuwde er in 2013 al voor maar uiteraard gebeurt er in Nederland niets als het om een “allochtonen waarschuwing” gaat. Ons land is een bananenrepubliek pur sang maar het is niet fatsoenlijk, niet onderbouwd, ongefundeerd, tendentieus en stigmatiserend om dat zo te stellen.

Wilt u meer of minder PvdA en (allochtone) vrouwen aan de top?