Rechters saboteren uitzetting buitenlandse criminelen

Zelfs de politiek versoepelde in 2012 de regels om buitenlandse criminelen ons land uit te schoppen en dat zegt wat, normaal gesproken durft geen enkele politicus z’n handen te branden aan deze problematiek, anders rest er geen baan meer na de politieke loopbaan.

Rechters worden voor het leven benoemd en hoeven zich geen zorgen te maken over hun salaris en pensioen, u betaalt dat net zolang tot zij het land worden uitgezet als ze hun laatste adem uitblazen. Deze vaak wereldvreemde figuren zijn machtiger dan de politiek, helemaal als het gaat om vrouwelijke rechters met bef en toga, zij zijn niet te volgen en schadelijk voor de democratie, denk aan de recentelijke vrouwelijke uitspraak om islamitische kinderen die vanwege het offerfeest niet op de klassenfoto konden schadevergoeding toe te kennen.

Nu blijkt dat Nederlandse rechters buitenlandse veroordeelde criminelen massaal de hand boven het hoofd houden. Alleen al advocaat Monique Muller behandelde tien zaken waarbij de verblijfsvergunning van de criminele buitenlander was ingetrokken. De rechter maakt in zeven gevallen de intrekking ongedaan en dit is nog maar het topje van de IJsberg. Met name door een uitspraak van een, hoe kan het ook anders, Europese rechter in 2015 zijn onze nationale D66 rechters massaal gaan kiezen voor het extra beschermen van de buitenlandse criminelen.

Het begint erop te lijken dat niet alleen Geert Wilders zich heftig verzet tegen alles schadelijk is voor ons land, recentelijk was het zelfs een GroenLinks echtpaar dat de misdragingen van een Zuid Afrikaanse negerin niet langer tolereerde en haar versneld hun huis uitzette. Nu is het De Volkskrant die voor het eerst eens een op waarheid berustend en nuttig artikel schrijft over het tuig dat doorgaans op de steun kan rekenen van deze azijnbode. Lees het hier