Prinses Amalia ten huwelijk gevraagd, minnaar naar kliniek

Volgens justitie is de man die Prinses Amalia op 1 januari 2017 ten huwelijk heeft gevraagd, een verwarde man. Je zou verwachten dat de Marechaussees die de inwoner uit Lelystad niet toelieten tot de riante villa van haar oranje ouders, de verliefde man met een lach zouden afwimpelen en de actie als ludiek zouden beschouwen. Nee, zo gaat dat niet in Nederland, Vrouwe Justitia deelt graag stafbladen uit aan zoveel mogelijk personen om de democratie te beschermen, een democratie die gedomineerd wordt door de bastaards van oranje die ook deelnemen aan de corrupte Bilderberg conferenties.

De man uit Lelystad verdween net als de gooier van een waxinelichthoudertje naar de gouden koets achter de tralies en werd als snel als verward en schizofreen bestempeld en lijdt ook nog eens aan grootheidswaanzin volgens de zielenknijpers die ons land moeten beschermen tegen de tegenstanders van het uitvretende koningshuis.

De minnaar van Amalia mag nu waarschijnlijk een groot deel van zijn leven gaan doorbrengen in een psychiatrische kliniek in de zo ongelooflijke tolerante Nederlandse smeltkroes.