Ouders dumpen steeds vaker kinderen, overheid juicht!

Dat te vroege kinderopvang schaadt voor het leven interesseert de corrupte overheid en vele ouders geen donder. Ooit werd de kinderopvang in het leven geroepen om meer vrouwen aan het werk te krijgen maar dat linkse paradepaardje bleek al snel een illusie.

Dat toeslagen voor kinderopvang leiden tot grootschalige fraude en kindermisbruik zal de overheid en de ouders een zorg zijn, als de ouders maar hun gang kunnen gaan overdag op kosten van de belastingbetaler, dan is iedereen tevreden. Ouders kunnen naar het strand of de sportschool, liefst met de bakfiets want dan ben je populair bij je buren en vrienden en de overheid heeft het volk onder controle als stukjes kneedgum. Als de ouders hun verziekte kroost weer komen ophalen dan krijgen ze in sommige gevallen ook nog een maaltijd mee naar huis, dan hoef je helemaal niet meer voor je kind te zorgen want dat doen de overheid en je buren voor je, die betalen fors mee. Tegelijkertijd raken de kinderen vervreemd van hun ouders met alle gevolgen van dien maar gelukkig maakt geld alles weer goed, ouders gaven vorig jaar gemiddeld bijna 1800 euro per jaar uit voor de opvang van een kind. De NOS vertelt u natuurlijk niet dat het grootse deel van het geld een schenking is die door de belastingbetaler moet worden opgehoest. Ouders zonder kinderen betalen dus fors voor ouders met kinderen. Ook wordt er ook niet gemeld dat kinderopvang ten laste van het nationale zorgbudget gaat. Hoe komt het toch dat de premie voor de zorgverzekering ieder jaar stijgt, juist ja, u betaalt ook fors voor de nieuwe  Nederlanders en de kinderopvang. Overigens is het opvallend dat kinderen uit het rijke dorp Wassenaar het meest worden gedumpt door hun ouders, zou het komen omdat het met de inkomsten te maken heeft?

Ons land zal ongetwijfeld voldoen aan de eisen die worden gesteld door Euro-maffia in Brussel, en daar gaat het om, net als tijdens het communisme in Rusland, vrijheid blijheid!