Oranjes lieten Soestdijk verpauperen, uiteindelijk op uw kosten

In Nederland is het zo geregeld dat u verantwoordelijk bent voor het onderhoud van uw eigen onroerend goed. Mocht u uw huis dermate verwaarlozen dan kan de gemeente ingrijpen en u dwingen uw huis te onderhouden zodat de omgeving niet verpaupert. Voor de steenrijke Oranje familie is natuurlijk een uitzondering gevonden. De eigenaar is formeel de Rijksgebouwendienst die van uw belastingcenten kan doen en laten wat het wil. Als deze ‘dienst’ het gebouw keurig volgens schema had onderhouden, dan had het paleis nu voor een astronomisch bedrag verkocht kunnen worden. Regelmatig onderhoud is altijd de meest economische optie op lange termijn. Menselijk gezien (niet juridisch) zijn de Oranje’s de eigenaar van het paleis. Deze bananenrepubliek streek heeft u handenvol met geld gekost.

Waarom lieten de Oranje boeven het voormalige paleis van Prins Bernhard verpauperen en waarom betalen de oranjes niet de rekening voor het achterstallig onderhoud? Dit is weer het zoveelste Oranje stukje ‘schijt aan de Nederlands bevolking’. De BV Nederland onder leiding van Ronald Plasterk wil u doen laten geloven dat de rekening voor het renoveren van het Soestdijk voor rekening komt van een consortium dat met het bieden van een fooitje voor slechts 1,7 miljoen euro in het bezit kwam van het paleis.

Mevrouw Maya Meijer van consortium Made by Holland die niet vies van een faillissement meer of minder, liet u als belastingbetaler voor miljoenen euro’s aan subsidie, die niet teruggevorderd zullen worden, het schip in gaan. De gemeente Amsterdam wil de subsidie terugvorderen maar daar zal geen sprake van zijn. Het gaat om het faillissement van het MC theater dat gevestigd was in de Westergasfabriek waar Meijer directeur eigenaar was. Deze ‘mevrouw’ Meijer zit dus in het consortium en kan gewoon haar gang gaan en zal uw doorgetrokken belastingpenningen echt niet aan u terugbetalen, ze zal eerder de winsten op het ontwikkelen van Soestdijk in eigen handtas steken. Er wordt u voorgehouden dat het consortium rond de 31 miljoen euro gaat steken in de ontwikkeling maar zodra er weer financiële calamiteiten ontstaan gaat u de rekening weer verder betalen voor de nalatigheid van de ‘geliefde’ Oranjes die overal lak aan hebben.

Wilt u meer of minder Oranje miljoenen?