Ook Koninklijke PostNL niet zuiver op de graat

Het wordt steeds gezelliger in Nederland, een land dat vermeende foute regeringsleiders berecht in Den Haag, internationale stad van Vrede en Recht.

In datzelfde Den Haag zetelt het hoofdkantoor van de Koninklijke PostNL, ooit PTT. Zodra het woord Koninklijk in het geding is kan je je al afvragen of het bedrijf wel deugt. Onze Oranjes maken goede sier maar zijn zelf ook verre van bonafide. En ja hoor, nu blijkt dat de ACM (Autoriteit Consument en Markt) een inval heeft gedaan bij het bedrijf waar het management de tent aan het uitkleden is. De blonde topvrouw Herna Verhagen is ook zeer actief binnen de VVD, de politieke partij met de meeste fraudeurs aan boord.  Nu hebben we al 2 stempels verzameld waarmee het woord fraude kan worden afgedrukt, Koninklijk en VVD. PostNL probeerde te voorkomen dat de inval bekend zou worden door de rechtbank te vragen de uitspraak niet op hun website te publiceren. Daarmee wilde het bedrijf voorkomen dat het nieuws over het onderzoek op straat zou komen te liggen. De inval is gedaan wegens een lopend onderzoek naar misbruik van de mededingingswet.

Welk bedrijf blijft er in ons land over waar fraude en corruptie niet aan de orde zijn? Dat zullen er niet zoveel zijn want Brussel verlangt nou eenmaal dat we bijdragen aan een door en door corrupt systeem. Wat dat betreft kunt u met een gerust hart aandelen PostNL kopen en misschien ook nog een paar certificaten KPMG of Deloitte?