Ook Grevelingenmeer door overheid naar de kloten geholpen

De hypocrisie en de apathie in Nederland leiden weer eend tot catastrofale ontwikkelingen. Dagelijks betalen we ons blauw aan milieutoeslagen en belastingen maar we staan apathisch te kijken als de overheid ronduit schijt aan de bevolking heeft door het milieu tegelijkertijd te verkwanselen.

We schreven van de week al hoe het Nederlandse volk zich gewillig naar de slachtbank van Schiphol laat afvoeren. Eerst staan we te kankeren in de rij en missen ons vliegtuig, nu 2 maanden later is het duidelijk dat het een truc was om de komst een tweede nationale luchthaven naar voren te trekken, horen we niemand protesteren tegen het immense bedrog dat Lelystad Airport heet. We vinden het met z’n allen kennelijk best. Met bij elkaar gefraudeerde toeslagen voor de kinderopvang vertrekken we vanaf 2019 rustig vanaf Lelystad Airport dat de hele flora en fauna in de Flevopolder naar god heeft geholpen.

Onder de noemer Startups laten we ons ook graag inpakken. Dat is en klinkt namelijk cool en gaaf. Chill, er komen eilanden om op te wonen omdat het land tjok vol zit met hypocriete autochtonen en gelukszoekers.

Vandaag is er weer eens een mijlpaal van destructie bereikt die door de overheid en de onroerendgoedhandelaren als technologisch hoogstandje wordt bestempeld en gevierd. Er komen villa-eilanden in het Grevelingenmeer. De corrupte staat en projectontwikkelaren vullen hun zakken en het Grevelingenmeer wordt gevuld met rotzooi ten koste van de laatste stukjes leefbaar Nederland.

We doen het goed mensen, de economie trekt aan met name door de bouwwereld waar ze nog nooit van fraude en corruptie hebben gehoord, net als de Nederlandse overheid en het blinde volk.