Onze zee is nu al prooi van creatieve woningbouwers

Het wordt gebracht als een prachtig en creatief initiatief, wonen op drijvende eilanden in zee. De grenzen van ons land staan tenslotte open en alles moet kunnen. Als je hier niet tegen kan dan discrimineer je en ben je automatisch een outcast omdat je fascist bent. Het zal iedereen een rotzorg zijn of we voor veel geld boven op elkaar wonen. Zolang er voldoende horeca is om te kunnen zuipen en vreten, is het voor het gemiddelde tattoo baardje en snolletje met elektrische auto dik OK! Het gaat er uiteindelijk om dat een coole startup de innovatieprijs verdient, chill,  er wordt steeds meer elektrisch gereden en er staan veel windmolens, dus we kunnen genoeg vervuilen, het komt allemaal vanzelf weer goed. De nadelen van windmolens zal iedereen een zorg zijn want Brussel bepaalt dat ze er moeten komen, er moet tenslotte gebouwd worden ten koste van alles. De hele flora en fauna gaat kapot, een tweede vliegveld is geen probleem. Hoe meer gekleurde zielen hoe beter.

Op een prachtige website van een geil bedrijf uit Delft staat al een impressie van wat de plannen met onze zee zijn. Er staat natuurlijk niet bij hoeveel subsidie hier al is ingepompt, openheid van zaken is iets wat we niet willen binnen de democratie.

BNR vindt het prachtig wat het Delftse bedrijf aan het doen is, heel gaaf jongens! Wij vinden het wat minder mooi, als je een beetje nadenkt zie je dat we hard op weg naar de vernietiging van ons bestaan zijn maar nadenken is voor velen niet weggelegd, HEEL DOM JONGENS!