Nuchtere rechter wijst OM terecht, minnaar Amalia vrij man

Een 35 jarige man die graag kennis had willen maken met Catharina-Amalia Prinses van Oranje hoeft wonder boven wonder niet naar een kliniek. Een man die ooit een waxinelichthouder naar de Gouden Koets gooide overkwam dat wel.

Vandaag moest de Nederlandse ‘Romeo’ voor de rechter verschijnen die kennelijk geen alcohol had gedronken of genoeg heeft van Alexander Pechtold en z’n partijgenoten die ons land aan het slopen zijn. De rechter sprak de man vrij. Verward gedrag en vreemde opmerkingen  zijn volgens de rechter geen reden voor een veroordeling. Uit niets zou hebben gebleken dat de man kwaad in de zin had. Hij wordt dus niet opgenomen in een kliniek,zoals het OM had geëist.

Wel vindt de rechter dat de man terecht is aangehouden,vanwege de “in potentie mogelijk explosieve situatie”. Het is natuurlijk heel explosief als een ongewapende man zich bij een aantal marechaussees meldt die de hele dag niets te doen hebben. Nog explosiever wordt het als het Openbaar Ministerie zich met de zaak gaat bemoeien, het OM is een bolwerk van incapabele vrouwen die geen idee hebben hoe de wereld eruit ziet buiten de boxershort van Alexander Pechtold om.