NOS baas Gelauff vergeet ‘Dit is voor Allah’

NOS topman Marcel Gelauff vindt het kennelijk niet nodig om u van het werkelijke nieuws te voorzien waarvoor u hem vorstelijk betaalt. Vlak na de Islamitische aanslag in Londen van afgelopen vrijdagavond meldde een ooggetuige wat hij werkelijk had gezien. De NOS knipt zonder blikken of blozen cruciale passages uit filmpjes als het om de waarheid gaat die u van de overheid niet onder ogen mag komen.


De realiteit


De realiteit volgens de NOS….zonder ‘Allah’

De NOS is sowieso voorgeprogrammeerd als het gaat om nieuws waarbij moslims betrokken zijn. In Stockholm was het geen moslim maar een man met capuchon geboren in Oezbekistan die op de menigte was ingereden. Bij andere aanslagen wordt het woord moslim ook niet genoemd of in het uiterste geval pas na ca 10 minuten uitzendtijd.

Ook het moment waarop Theresa May de aanslag “islamitisch extremisme” noemt, is voor de televisie-uitzending uit haar verklaring geknipt dus zelfs de premier van Engeland wordt selectief geciteerd door de Staatsomroep.
(Geenstijl)

NOS baas Marcel Gelauff vindt het belangrijker om een journalist die hem in zijn (s)linkse ogen had beledigd, voor een periode van 10 maanden achter de tralies te krijgen met behulp van zijn vazallen bij justitie. Waarom verdwijnt Gelauff zelf niet in de gevangenis wegens het bedriegen van de Nederlandse bevolking/belastingbetaler? Je zou het bewust/opzettelijk misleiden van de Nederlandse bevolking kunnen zien als groepsbelediging waarvoor PVV leider Geert Wilders wél voor de rechter moest verschijnen.

Hoe is het trouwens mogelijk dat aanslagen in Nederland volgens de (staats)media en ‘terrorismebaas’ Schoof niet verwacht worden terwijl politiechef Bouman hier anders over denkt/dacht?