Nederlandse propagandamachine draait weer op volle toeren

We schreven er al eerder over, de grote economische problemen die Nederland te wachten staan. De media en woordvoerders van de ministeries staan onder grote druk van de EU en de Bilderbergconferentie en moeten u dagelijks volpompen met super positieve economische berichtgeving. Nu de kabinetsformatie nog steeds speelt mag er alleen maar positief nieuws de ether in, dit kabinet is goud waard…dat helaas geen waarde heeft.

Exact deze strategie vinden we terug in de geschiedenisboeken over de Tweede Wereldoorlog. Duitsland stond er in de jaren 30 van de vorige eeuw economisch zeer slecht voor toen Adolf Hitler aan de macht kwam en geld begon bij te drukken. Normaal gesproken is geld gedekt door goud maar door het ongecontroleerd bijdrukken ervan verliest geld zijn waarde. De Duitse bevolking zag alles kortstondig opbloeien, bedrijven floreerden dankzij de massale inkopen van de staat (met name de wapen en wegen industrie). Er verschenen grote wegen, vliegtuigen en tanks en de bevolking kreeg het in rap temp beter. We weten allemaal dat die geforceerde economische groei te ‘danken’ was aan een politieke strategie die niets te maken had met een gezonde economische groei. De gevolgen zijn ons bekend.

Momenteel zien we een gelijke ontwikkeling. De ECB onder leiding van Mario Draghi blijft maar waardeloze schulden van banken en bedrijven opkopen waardoor er geforceerd veel geld in in de economie wordt gepompt. De rente is historisch laag, nagenoeg staat deze op 0%. Bedrijven en mensen kunnen net als voor de economische crisis deel 1 onbeperkt besteden. Horeca draait als een lier, de lonen stijgen nauwelijks maar de veelal door de staat opgekochte bedrijven maken veel valse winst omdat ze nagenoeg gratis lenen. De huizenmarkt raakt oververhit en vliegvelden worden te klein voor het aantal passagiers dat rond reist. De bevolking wordt rijkelijk bedeeld met subsidies en toeslagen terwijl het geld kunstmatig circuleert zonder enige rugdekking. Faillissementen worden verhuld, bedrijven starten meteen weer door met geleend geld zonder dat de oorzaak van een faillissement wordt onderzocht en de corrupte verantwoordelijken worden berecht. KPMG schikt met het eveneens corrupte Openbaar Ministerie en de het bedrijf kan weer vrolijk doorgaan met oplichten en bedriegen.

Vanochtend zien we weer een klassiek voorbeeld. Het FD dat als een schoothond aan de lijn van de Nederlandse staat wandelt, probeert u weer te laten geloven dat het ongekend goed gaat met onze economie. Hitler had er z’n vingers bij afgelikt. Europa staat in werkelijkheid op de rand van de afgrond, er is een catastrofale toestroom van ‘vluchtelingen’ die ons continent fysiek en economisch niet kan verwerken, waarom waren er zulke extreme protesten in Hamburg die waren aangekondigd maar werden genegeerd. Tóch hielden de G(ore)20 tegen beter weten in de topconferentie in deze Duitse stad, het was een pure provocatie. Natuurlijk waren er veel relschoppers die alleen maar uit waren op destructie, maar tegelijkertijd zijn er veel mensen die zien wat er gebeurt, de WOII geschiedenis begint zich te herhalen.

Wie durft het in te zien?