Nederlander claimt meer Ray-Ban zonnebrillen dan er worden gemaakt

Nederlanders vinden zichzelf een nuchter en eerlijk volk maar of dat werkelijk zo is valt te betwijfelen. We weten dat de belastingdienst op grote schaal wordt opgelicht maar daarbij kan je je afvragen of De Staat der Nederlanden dat niet op zichzelf afroept door de bevolking massaal uit te zuigen en de ambtenaren van de EU wereldwijd van absurde salarissen en arbeidsvoorwaarden te voorzien. Ook de donaties aan arme landen en zogenaamde vluchtelingen is menigeen een doorn in het oog. Niet zo gek dus dat we proberen het systeem terug te naaien.

Maar het beduvelen van de (reis)verzekering is een ander verhaal, degenen die zuiver op de graat zijn betalen forse premies omdat er veel Nederlanders zijn die niet graag betalen voor hun eigen nieuwe smartphone of zonnebril, laat dat een ander maar doen. Het gaat zelfs zover dat er meer Ray-Ban zonnebrillen worden geclaimd dan er van de productielijn rollen.

Dat Nederlanders eerlijk en nuchter zijn is dus een fabeltje, voor zover er nog echter Nederlanders zijn, hebben we te maken met jonge en oude rovende, zuipende, drugsgebruikende en volgetatoeƫerde hufters die zich zelfs op straat en in het verkeer niet eens kunnen gedragen. Holland the Beautiful!