Nederland laat Groningse aardbevingsslachtoffers weer in de steek

Je kan beter in een land buiten Nederland leven als het gaat om de gevolgen van een aardbeving. Waar de Nederlandse Staat en de omroepen als eerste klaar staan om rekeningen te openen waarop de murw gehersenspoelde Nederlandse bevolking geld kan storten om de de slachtoffers in die landen te hulp te komen, worden onze eigen landgenoten in Groningen voor de zoveelste keer keihard in de steek gelaten.

Mark Rutte belooft mede namens zijn incapabele kabinetsgenoten van alles, maar in de praktijk blijkt uiteindelijk altijd de gehele bevolking belazerd te zijn. In eerste instantie wilde de NAM de bevolking met een fooi afkopen maar dankzij de ruggengraat waarover de politici zeker niet beschikken, dachten de Groningers uiteindelijk een schadefonds los te hebben gepeuterd dat zogenaamd onafhankelijk zou zijn. In een modern communistisch land als Nederland bestaat onafhankelijkheid natuurlijk niet. De politiek en de rechterlijke macht zijn tot op het bod corrupt en opportunistisch en geven helemaal niets om hun landgenoten die in de penarie zitten. We geven graag geld aan alles wat van buiten ons land binnenkomt en aan ouders die hun kinderen in kinderopvang instituten droppen zodat zij later ook als kennis en hersenloze robots door het leven zullen gaan, ook weer op Europese en staatskosten.

Net als bij het Fyra drama waarbij u voor tientallen miljarden euro’s getild bent door de Nederlandse staat (de treinen kwamen uiteindelijk niet), komt vandaag het hoge woord eruit. Het lukt voorlopig niet om een onafhankelijk schadefonds op te richten voor de aardbevingsschade in Groningen. Het fonds is er op z’n vroegst midden volgend jaar, zegt salonsocialist en groot graaier Hans Alders, Nationaal Coördinator Groningen. Premier Rutte liet eerder nog weten dat “tempo” met de nieuwe werkwijze gemaakt moet worden.

Gelukkig is het nu zomervakantie en zijn we van onze toeslagen op vakantie en vinden we dit artikel maar grote onzin, het ligt in werkelijkheid niet zo simpel en Waarinholland is tendentieus, discrimineert, lost niks op, onderbouwt niets en het zijn fascisten waartegen we aangifte gaan doen. Doeeegggggg Groningen!