Nederland is voller dan vol, wanneer stopt de invasie?

Nieuwe Nederlanders worden met open armen en portemonnee ontvangen, logisch dat mensen uit alle hoeken van de wereld zullen denken dat het land dat 41.543 km² groot is en nu al 17,1 miljoen inwoners telt (illegalen niet meegeteld) onbegrensde mogelijkheden heeft.

Ze hebben gelijk, alles is mogelijk in ons land waar alleen rechten worden meegeteld en plichten als ouderwets worden gezien. Zelfs de belastingplicht bestaat voor een groot aantal mensen niet. Asielzoekers die bijna allen van uitkeringen leven krijgen alles wat hun gebroken hartje begeert en mogen hun talloze familieleden ook naar ons onbegrensde land laten komen waar de belastingen en toeslagen voor ze klaarliggen om deze nooit meer terug te hoeven betalen. Expats krijgen gigantische kortingen op de te betalen belasting waardoor ze graag zo lang mogelijk in ons land willen verblijven. Intussen barst ons land uit z’n voegen, Amsterdam kan de inwoners en toeristen niet meer aan en Den Haag is de volgende stad die overbevolkt raakt.

Natuurlijk zullen we onze grenzen niet sluiten, dat willen we niet en mag ook niet van de desastreuze EU. Schiphol kan de groei niet meer aan waardoor er weer een gigantisch stuk natuur wordt vernietigd door uitbreiding van luchthaven Lelystad. Bouwgrond raakt op en de woningbouw zit in de knel. Het milieu kan de vervuiling niet meer aan maar we gaan door met het plaatsen van windmolens en palen voor elektrische auto’s, die lossen het probleem wel op!

Nog steeds sluiten we onze grenzen niet, nee we gaan nog meer groen vernietigen in ons land. Ons land zit al jaren aan z’n taks, maar dat mag je niet zeggen. OK, dan luisteren we niet en wachten nog even op een (burger) oorlog.