Nederland is onderdeel van een totalitair systeem genaamd EU

Inmiddels is het zover dat de EU landen die niet meewerken aan het vernietigen van hun eigen vrijheid en cultuur, een juridische procedure aan hun broek krijgen van Adolf Jean Claude  Juncker, de alcoholische Eurofuhrer in Brussel.

Landen als Hongarije en Slowakije willen graag beslissen of economische en criminele vluchtelingen (sorry, pleonasme) die met geld van ontwikkelingshulp dat zij weer op hun beurt aan mensenhandelaren doneren, mogen worden binnengelaten. De EU zegt op te komen voor landen als Griekenland en Italië die worden overspoeld met de door Brussel uitgenodigde vijand die regelmatig aanslagen pleegt in vele Europese landen en die ons niet alleen wil vermoorden maar ons ook nog eens zeecontainers vol met geld kost. De landen die weigeren tuig op te nemen zullen dus  voortaan worden gesanctioneerd voor het beschermen van hun burgers en grenzen. Juncker zegt dus dat hij nog veel meer economische malaise en aanslagen in Europa wil hebben waarvan hij met een fles whiskey in zijn fors betaalde eurohand kan genieten.

Wilt u als Nederlander een dergelijk systeem blijven steunen, dan wordt u verzocht om trouw voor 1 mei van ieder jaar uw belastingaangifte te doen en te blijven stemmen op de politieke partijen en intellectuelen die momenteel in beeld zijn die graag andere partijen en trouwe vaderlanders die het lef hebben om tegen het opblazen van Europa te zijn, uit te sluiten.