Nederland behoort tot de meest corrupte landen ter wereld

De titel van dit artikel is tendentieus, kort door de bocht, niet onderbouwd, simpel, stigmatiserend en wellicht nog erger dan wij kunnen vermoeden. Natuurlijk mag in Nederland de waarheid niet worden gesproken, Brussel zou ons uit de EU donderen en onze bevolking uithongeren. Daarom hebben we ook altijd kabinetten zoals de reeksen Balkenende en Rutte en daarna weer veel van hetzelfde. Het volk wil ook niet anders, we betalen braaf meer dan 50% belasting en zorgen dat ons energielabel keurig in orde is want anders kunnen we ons huisje niet verkopen. Dat het huis eigendom is maakt niet uit, laat de staat maar beslissen wat je wel en niet met je eigendom mag doen, wel zo veilig!

Nederland is kampioen in het sluiten van de ogen en het niet uitsteken van de de nek. We zouden veel minder belasting hoeven te betalen als diegenen die ons land met medeweten van de regering als corrupte doorvoerhaven misbruiken, ook zouden betalen. Zelfs de Rolling Stones belazeren de boel door ons land als brievenbus bedrijf te misbruiken. De gemiddelde Nederlander vindt de Stones prachtig dus laat ze maar frauderen, wat maakt het uit? Bovendien verdienen de accountants en advocaten veel geld aan dit soort constructies en accountants en advocaten zijn absoluut niet corrupt…Pas als de Nederlander zelf wordt beduveld door iets op internet te bestellen en het vervolgens niet te ontvangen, dan is der wereld te klein en moeten de gesubsidieerde media in actie komen.

Engeland dat zo verstandig is geweest om afscheid te nemen van de corrupte EU ziet nu in rap tempo de bedrijven naar het Europese vaste land verhuizen omdat in het Verenigd Koninkrijk niet meer te frauderen valt. De bankiers en verzekeraars verkassen nu weer naar Nederland en de omringende landen om u en uw landgenoten te laten betalen voor hun weelde.

Genoeg erover, de meeste mensen willen dit niet zien of horen, we gaan is even kijken hoe onze titel volgens de “fatsoenlijke burger” werkelijk had moeten luiden:

Nederland wereldwijd belangrijkste knooppunt voor belastingconstructies

Tja, zo kan je er ook een artikel over schrijven, wel zo veilig!