Nauwelijks aangiftes meer behandeld, migrantenfamilies blijven groeien

Nederland kan de criminaliteit niet (meer) aan. Omdat de politiek en de rechterlijke corrupt en stuurloos zijn, kan iedereen z’n gang gaan in ons land. Winkels worden leeggeroofd door personen waar alles uit de smoel komt behalve de Nederlandse taal. Een enkele keer wordt er iemand opgepakt maar die loopt een paar uur later al weer de volgende winkel binnen om verder in zijn/haar levensonderhoud te voorzien op kosten van de winkelier en dus uiteindelijk u als belastingbetaler omdat die winkel failliet gaat.

Volgens de staatspropaganda die regelmatig door het AD naar buiten wordt gebracht is het alleen deze zomer dat er minder aangiftes worden opgenomen vanwege een tekort aan politieagenten die massaal op vakantie zouden zijn. We moeten er dus maar vanuit gaan dat het na de zomer weer het gezellige ouderwetse Nederland is waar het straatbeeld van een open strafgevangenis als sneeuw voor de zon is verdwenen. Ieder normaal denkend mens met 1 hersencel en ogen weet dat het niets met tijdelijke onderbezetting van de politie te maken heeft. Het is meer dan 365 dagen per jaar dweilen met de kraan open. Criminele figuren uit alle hoeken van de wereld lachen de politie uit. Politieauto’s worden in brand gestoken en de agenten worden bedreigd, ze worden door justitie niet beschermd. Winkels worden leeggeroofd en aangiftes worden niet meer gedaan omdat het geen zin heeft. Cijfers m.b.t. criminaliteit onder asielzoekers blijven onder de pet.

Het leger criminelen blijft uitdijen. Voor migranten is gezinshereniging nog steeds de belangrijkste reden om naar Nederland te komen. Hele families blijven komen om hier te stelen en leven op uw kosten. Uit angst doen de meeste Nederlanders alsof ze het niet zien. Zelfs Albert Heijn laat de zelfscankassa’s open terwijl het concern weet dat dit het portaal van winkeldiefstal is. Omdat er veel allochtonen in de winkels werken en komen wordt de diefstal niet gestopt maar in de prijs doorberekend. Zo hoeft AH niet te ‘discrimineren’.

Deze zomer zijn we dus massaal gerustgesteld, heel even nog en de agenten zijn weer terug, misschien kunt u uw gestolen spullen in augustus weer ophalen op het politiebureau of in een land ergens in Oost Europa.