NAM biedt fooi, Groningers beven..van woede

Wederom een schoolvoorbeeld van corruptie die welig tiert in Nederland. De Nederlandse Aardolie Maatschappij waarvan de Oranjes uiteraard ook aandeelhouder zijn, beweert bij hoog en laag dat de vele aardbevingen die het noorden van ons land hebben getroffen niets maar dan ook niets met gaswinning te maken heeft. Tenslotte had het vernietigen van de stad Rotterdam ook helemaal niets te maken met de bombardementen van 14 mei 1940.

Gelukkig is de NAM (het verlengstuk van de Nederlandse overheid), niet zo lullig dat ze de slachtoffers in de kou laten staan. Zonder het een schuldbekentenis te noemen, kregen de bewoners van de beschadigde huizen een fooi a la de corrupte staatsloterij, ze krijgen een voucher van maximaal 1500 euro aangeboden om voortaan hun smoel dicht te houden en niet meer te zeiken over de door de NAM veroorzaakte schades. Bovendien moeten de Groningers wel snel zijn, want als je niet binnen 8 weken ja zegt, verspeel je je kans op dit ‘ruimhartige aanbod’. Vanzelfsprekend zijn de Groningers gewaarschuwd om niet in deze vorm van bedrog te stinken.

Vandaag is kampioen liegen, Mark Rutte, ook nog eens als special guest star van ‘Circus Corruptus’ naar Groningen gestuurd om de bewoners daar een leugen onder de riem te steken. Nu zullen ze wel capituleren zal hij denken, en dat is logisch want heel Nederland buigt voor de liegende robot charlatan van de meest corrupte politieke partij van Nederland