Na Londen, ook weer etnische problemen in het multiculturele Den Haag

VVD burgemeester Jozias van Aartsen deed zijn uiterste best om Haagse etnische problemen te verhullen en te verzwijgen. Het past in het beeld van het beleid van de VVD die wordt gedomineerd door de vele fraude en integriteitsschandalen. Ook is het Europees beleid om alles wat met rassenproblemen te maken heeft te ontkennen en berichtgeving hierover te verdraaien en af te wimpelen.

Update 17-06-17 – 11:43: Inmiddels probeert het huisorgaan van justitie – de Telegraaf – de zaak te bagatelliseren door van slechts 20 raddraaiers en vervelende omstanders te spreken 

Nu er rellen in Londen zijn uitgebroken die natuurlijk niet als etnisch bestempeld mogen worden, zien we ook in de beruchte Haagse broeikas, de Schilderswijk, weer hordes mensen uit alle hoeken van de aardbol de straat op gaan als een politiebusje op een auto knalt. Het is voer voor rellen want de aanrijding is natuurlijk een uiting van discriminatie, vanzelfsprekend aangewakkerd door Baudet en Wilders, wie weet? We konden er op wachten, na de brand in Londen waar de doden niet geteld kunnen worden omdat de flat vol met illegalen zat, braken er in die stad ook georkestreerde rellen uit om de regering en het land de schuld te geven en racisme er bij te betrekken.


De ‘mobiele’ burgemeester Pauline Krikke

We zijn benieuwd of de nieuwe VVD burgemeester Pauline Krikke die zelf ook niet van onbesproken gedrag is, nu ook op haar fiets een vredesmissie gaat aanvoeren om te bewijzen dat er niets aan de hand is in de mooie en vredige Schilderswijk. Pas dan zal de NOS ook uitrukken om er een documentaire te maken van het succes van de integratie in Nederland waarin natuurlijk geen brandende auto’s naar Frans voorbeeld te zien zullen zijn.