‘Mensen met een hoge status’

Het zijn allemaal vluchtelingen, we moeten er zuinig op zijn want deze persoontjes zijn beschadigd door oorlog en verderf in hun eigen land. Dat is wat je vaak hoort als je iemand de vraag stelt of hij of zij het er mee eens is dat er dagelijks duizenden figuren uit alle uithoeken van de wereld via mensenhandelaren naar Europa komen om er te komen profiteren van de vermeende welvaart. Klakkeloos accepteert men dat de tot STATUSHOUDER benoemde ‘vluchtelingen’ zelfs banen voor hun neus wegkapen.

‘De lift als kleedkamer’

Niemand durft hardop te zeggen dat we onze maatschappij op deze manier kapot aan het maken zijn. Het zijn bevelen uit Brussel waar iedereen alleen maar met een eigen agenda bezig is. Niemand in Brussel neemt persoonlijk vluchtelingen op maar landen die niet meewerken worden juridiSSch aangepakt.  Het vergelijk met de joodse vluchtelingen tijdens WOII gaat volledig niet op. De joden namen beschaving en kennis mee en waren er niet op uit om levenslang te komen profiteren van gratis levensonderhoud.

‘Niet noemenswaardig’

Het artikel wat we vanochtend lazen over statushouders in Den Haag spreekt boekdelen. Een enkele vrouw durft te zeggen dat het een asociale rotzooi is geworden in het appartementengebouw. Als tegengif komt er iemand aan het woord die het prachtig vindt.

Het is het Europese Nederland ten voeten uit!