Mega Europees fraude instituut naar Amsterdam?

Minister Edith Schippers, ABN AMRO verkwanselaar Wouter Bos en de lesbische Amsterdamse import wethouder Kajsa Ollongren zijn botergeil als het gaat om het binnenhalen van alles wat fout is. Of het nou om frauderende mensen of instellingen gaat, het maakt ze geen duvel uit. Zolang het maar in hun eigen voordeel is, financieel en baantechnisch.

Eerst was de Brexit nog een mega schande voor Europa, hoe durfden de Britten het heilige maagdelijke Europese corruptiekartel te verlaten? Plotseling stuiven Edith, Wouter en Kajsalesbo op Brussel af als het gaat om de buit die te verdelen is als de Brexit straks een feit is. Als lijkenpikkers willen ze de frauduleuze vruchten plukken die aan de Brexitboom klaar hangen. Uitgerekend Wouter Bos die de Nederlandse belastingbetaler voor miljarden het schip in heeft laten gaan door de ABN Amro te verkwanselen en bovendien zelfs z’n zonnebril en sneeuwkettingen bij de VU in Amsterdam declareerde, is betrokken bij het binnenhalen van een fraudemonster. Het geeft aan met wat voor tuig we te maken hebben dat bepaalt hoe het er in ons land en Europa aan toe gaat.

Natuurlijk komen de drie muskieten niet af op bonafide organisaties want die zijn niet interessant voor Brussel. Ze zijn met name uit op het door de Bilderberg-conferentie en de farmaceutische industrie met steekpenningen en geroofd belastinggeld gefinancierde Europees Geneesmiddelenbureau EMA. Daar valt pas wat te verdienen. Als we de EMA naar de Amsterdamse Zuidas halen is dat natuurlijk goed voor de werkgelegenheid en de Europese fraude status. De EMA bepaalt tenslotte met uw belastinggeld met welke medicijnen en tegen welke prijs u en uw kinderen worden volgepompt om net als de volgelingen van Hitler te blijven geloven in een totalitair REICH.

Iedereen weet dat de zorgkosten onbetaalbaar zijn door de schandalig hoge prijzen voor medicijnen en de gelukszoekers die niet hoeven te betalen voor de zorg. Het medicijnkartel wordt door de EU en de Bilderberg-conferentie aangestuurd, zij bepalen wat u betaalt en in uw lijf krijgt toegediend.

Maar ja, in de Amsterdamse Zuidas zal de EMA niet zo zeer opvallen, het gebied is al volgebouwd met de fraudetorens van advocatenkantoren en accountants.

SCHIPPERS: ‘NEDERLAND DEELT GEEN CADEAUTJES UIT VOOR EMA’

Als een minister van de partij met de meeste fraudeurs dit zegt, dan weet u nu alvast waar u aan toe bent, lappen dus, lees verder