Leuker kunnen we het niet maken, duurder wél

‘Lekker lang en lang lekker’, het lijkt de nieuwste politieke slogan in Den Haag. Net als met de kreet ‘na het zuur komt het zoet’ wordt de bevolking in de snoepjeswinkel van formateur Tjeenk Willink en z’n Daltons aan het lijntje (coke?) gehouden.

Iedereen weet dat de kabinetsformatie een farce is. Partijen en personen die de voorkeur hebben van het gehersenspoelde volk worden bij voorbaat door de internationale Bilderberg Maffia uitgesloten. B&B bepalen uiteindelijk wat er gebeurt in Het Vierde Rijk.  Bilderberg en Brussel beginnen beide met een B. De B. van beduvelen, belazeren en bedonderen.

Nu al wordt u dus verteld dat er geen lastenverlichting komt, dat kan ook niet want het geleende en geroofde geld is o.a. bestemd voor nog meer hoogopgeleide vluchtelingen en niet voor u. Uw belastingdruk gaat richting de 70%, dat staat al vast. Bovendien moet er nog meer geld naar Brussel, de Oranje’s en andere ‘goede doelen’.

Wel heeft u nog 1000 euro van Mark Rutte z’n corrupte VVD tegoed, geen zorgen het geld komt eraan. B&B namen het goede voorbeeld van Adolf Hitler over, de geldpersen van Mario Draghi staan al tijden te stampen om voor u de ongedekte biljetten van 1000 te drukken.