Leugenaars op bezoek bij Stier Herman

“Hier houd ik mijn hand, de toekomst van mijn vaderland”. Dit is een slogan die vaak staat geschreven boven urinoirs en pispotten in restaurants en andere publieke gelegenheden. Deze tekst doet ons denken aan de gang van zaken rond de geforceerde kabinetsformatie die nu wordt gedirigeerd door PvdA fossiel Herman Tjeenk Willink. De PvdA is volledig uitgekotst en uitgerangeerd in ons land maar tóch wordt er een foute figuur van een foute partij te voorschijn getoverd die een kabinet van leugenaars en losers moet gaan formeren.

Vandaag mogen de leugenaars zelfs in het rode privé paleis van ‘Stier Herman’ verschijnen om te bekijken hoe ze gezamenlijke leugens kunnen formuleren om Nederland nog verder over te hevelen naar Brussel en de Afrikaanse mensenhandelaren en vluchtelingen.

We blikken even terug naar wat publicaties over heren Klaver, Rutte en Tjeenk Willink en laten u even meelezen. Heerlijk toch, dat zij gaan bepalen wat u de komende jaren moet gaan doen om Brussel en de ISIS tevreden te stellen!

Jesse Klaver onder vuur: meneer liegt, bedriegt, draait en verzint er vrolijk op los

De lijsttrekker van GroenLinks — Jesse Klaver — blijkt zijn levensverhaal enorm aan te dikken om nog mooier over te komen. Nou doen de meeste politici dat wel een beetje, maar Klaver schijnt ze allemaal naar de kroon te steken. Lees verder

Video! Baudet over “kartelfossiel” Tjeenk Willink die informateur wordt: “Ongelofelijk, waarom pikken we dit nog?!”

De politiek leider van het Forum voor Democratie is op z’n zachtst gezegd not amusedLees verder

50 redenen om geen VVD te stemmen

Nog enkele dagen. Het komt er nu op aan. Doorgaans is de VVD-campagne goed georganiseerd, dus de laatste dagen zal alles wat maar positief is aan de VVD gepresenteerd worden. Maar er is ook veel aan te merken op de club van Mark Rutte. Heel veel. Lees verder