Koning Willem Alexander zet zich in voor mensenhandelaren


Krankzinnigen in beeld

De leden van het door ons overbetaalde koningshuis dienen zich niet met de politiek te bemoeien. Zoals u weet hebben de Oranjes al sinds jaar en dag lak aan de regels en het volk. Met gemaakte smiles en oranje afwimpelende handgebaren laten ze u geloven dat ze er voor  u zijn in voor en tegenspoed. De voorspoed houdt in dat zolang de bankrekeningen van de Oranjes in met name het buitenland volstromen, ze erg veel vertrouwen in u en uw medemens hebben. Als er tegenspoed op de oranje loper ontstaat, dan nemen ze de wijk naar het buitenland om daar het verzet tegen de vijand te kunnen aansturen.

Gisteren voerde Koning Willem Alexander namens ons allen het politieke woord tijdens het staatsbezoek aan Italië. Hij kaartte tijdens een peperduur staatsbanket met champagne het ‘vluchtelingenprobleem’ aan, met andere woorden we moeten beter zorgen voor de doorstroom van aanspoelende asielvissen. Natuurlijk durft hij niet hardop te zeggen (voor zover hij het vraagstuk  überhaupt begrijpt) dat de mensenhandelaren in Afrika aangepakt moeten worden en de ontwikkelingshulp stopgezet moet worden waarmee je het probleem grotendeels oplost. Willem Alexander wil alleen samen met Italië de lokale mensen maffia aanpakken, maar die valt te niet bij de georganiseerde miljardenbusiness in Afrika. De Siciliaanse lokale maffiosi zijn slechts kruimeldieven. De werkelijke handelaren lachen zich dus suf zolang types als Willem Alexander menen het probleem te moeten trotseren en vinden ongehinderd steeds meer wegen om hun klanten naar Europa te laten afreizen omdat de kern van het probleem niet wordt aangepakt. In werkelijkheid neemt de oliedomme Koning net als z’n moeder het stokje over van links Nederland dat ons land en continent in nog grotere vaart naar de afgrond wil helpen. Hij pleit dus indirect voor nog meer mensenhandel die floreert dankzij de ontwikkelingshulp. Onze Oranjes laten ook hier weer het volk in de steek. De zogenaamde vluchtelingen krijgen geld afkomstig van de ontwikkelingshulp en geven dat weer door aan mensenhandelaren die de gelukszoekers die in de meeste gevallen nog nooit oorlog hebben meegemaakt, weer bij ons droppen. U krijgt dan de rekening weer gepresenteerd terwijl de Oranjes in weelde in het buitenland verblijven en zeker geen vluchtelingen zullen opnemen in hun talrijke paleizen en luxe woningen.

Degenen die niet naar Europa komen kunnen reken op een microkrediet van import Koningin Prinses Máxima Zorreguieta (bekend van een vader met een vuil verleden). Ook deze Máxima dient zich niet met politiek te bemoeien maar is wel onderdeel van de Raad van State.

Omdat het oude regeringstoestel voor een schijntje is verkocht en er een veel te dure Boeing in bestelling staat, konden onze ‘zuinige’ Oranjes en hun gevolg natuurlijk niet met de KLM of Easyjet naar Rome vliegen. Hiervoor werd voor deze gelegenheid uw belastinggeld aangesproken en werd er een vliegtuig gehuurd bij de firma Cello Aviation. Dit bedrijf is overigens gevestigd in Engeland, een land dat aan het afscheid nemen is van de corrupte EU.


Met dit op uw kosten gehuurde vliegtuig ‘vluchtten’ de Oranjes weer uit Nederland naar Italië

Oranje Boven..de wolken in een nieuw vliegtuig op uw kosten.

Update: De Oranjes waren rond 16.00 al weer terug in Rome waar ze nog een keer laag en langzaam over de stad werden rondgevlogen naar Ciampino Airport. Ze hebben zich dus in een kleine 4 uur kunnen verdiepen in een gigantisch mondiaal vluchtelingenvraagstuk, HULDE VOOR DE WELGEMEENDE AANDACHT!!