Koning Willem Alexander en prinses Máxima klappen voor Nouri

Het is zomer en er gebeurt weinig in ons land. Toch kunnen de media en een deel van de bevolking het niet verwerken dat een jonge voetballer van Ajax die om nog onduidelijke redenen problemen met zijn hart kreeg waardoor hij een hersenbeschadiging heeft opgelopen, straks niet meer voor zijn club Ajax zal uitkomen.

De kabinetsformatie, de zoektocht naar de daders van de aanslag op de MH17, de economische problemen waar ons land mee kampt maar die glashard worden omgezet in lovende cijfers, vallen zelfs in het niet bij het wereldnieuws over een jongen uit Geuzenveld die aardig met een voetbal kan toveren.

We zijn dan ook verguld dat onze koning en zijn microkrediet prinses aanwezig waren bij een voetbalwedstrijd tussen vrouwen teams en zelfs de moeite namen om te klappen voor Abdelhak Nouri  die natuurlijk niet aan deze wedstrijd deelnam. Waarom klap je eigenlijk voor iemand die op dat moment geen prestatie levert? Maar goed, de hofnarren moeten natuurlijk mee rouwen met het volk dat niets te doen heeft en even mag rouwen en het massale verdriet legitiem mag verzuipen. De verschillende rassen in ons land verbroederen hierdoor in rap tempo en de problemen op dat gebied verdwijnen nu gelukkig als sneeuw voor de zon. Volgende maand weet niemand meer wie Nouri is/was omdat men het te druk heeft met ??

Toch is het goed bedoeld en wij vinden dat onze koning het goed doet!