Killer en al eerder veroordeelde buitenlander zonder rijbewijs krijgt taakstrafje

De man boft dat hij geen Hollander is en dat hij, hoe kan het ook anders in ons land, een wereldvreemde krankzinnige rechter voor zich kreeg. De rechter veroordeelde de man niet tot een extreem lange gevangenisstraf maar doneerde hem een taakstrafje. Als hij een autochtoon was geweest was hij minstens naar het Pieter Baan Centrum gestuurd. Als je alleen een waxinelichtje naar de Gouden Koets gooit kom je daar al terecht.

De 25 jarige Iraniër zonder rijbewijs en vaste verblijfplaats in Nederland reed op 5 mei 2014 te hard door de Amsterdamse Van Woustraat  en reed vervolgens een fietser aan en klapte op een verkeersbord dat op het hoofd van een 48 jarige Amsterdammer terecht kwam waardoor die uiteindelijk stierf. De Iraniër was al drie keer eerder veroordeeld voor het rijden zonder rijbewijs en had bovendien geen toestemming om in de auto te rijden. Hoe is overigens mogelijk dat een dergelijke gevaarlijke idioot meer dan drie jaar later pas voor de rechter hoeft te verschijnen en nog steeds in ons land verblijft?

Het aantoonbaar corrupte OM had slechts een boete geëist van 700 euro voor gevaarlijk rijgedrag, Er kan niet worden bewezen dat hij het dodelijke ongeval heeft veroorzaakt, stelde het OM. De rechtbank oordeelde anders en vond dat daar wel genoeg bewijs voor is. Moet je nagaan de rechter eiste een zwaardere fopstraf, het geeft aan dat het OM en de rechter dus samen onder één hoedje spelen. Nu lijkt het dat de twee organen onafhankelijk zijn maar in werkelijkheid bekokstoven ze samen van te voren de uitslag, een buitenlander is heilig en zal beschermd worden, het slachtoffer en zijn nabestaanden bekijken het maar!

Je kan je afvragen wie hier gevaarlijker is, de officier van justitie of de rechter, in ieder geval is het te hopen dat deze mensen zelf is een keer aan den lijve gaan ondervinden dat de bevolking het niet langer pikt.