Is er misschien ergens een klassenfoto van deze donkere man?

We zijn heel benieuwd of deze man die zo te zien goed is ingeburgerd in Nederland en een vrouw met een glas in het gezicht sloeg, misschien ergens op een klassenfoto staat. Wellicht vierde hij toevallig een ander offerfeest en was hij niet op school toen de klassenfoto werd genomen. Het kan ook zijn dat hij nooit naar school is geweest omdat het in zijn geval geen zin had?

We tellen bij Waarinholland nu de uren totdat er een mail komt van bijvoorbeeld advocaat Leonie van Berkel die ons gaat vertellen dat de dader zich keurig heeft gemeld en dat wij hem nu net als zijn familie schade aan het berokkenen zijn met deze publicatie. Eerder schreef dappere Leonietje ons dit episteltje.

De mishandeling vond plaats in het rookhok van het café, waarvan de naam niet is vrijgegeven. Toen er een woordenwisseling tussen twee anderen ontstond, probeerde het slachtoffer die te sussen. Daarop werd de vrouw met een bierglas hard in haar gezicht geslagen. Het slachtoffer raakte dusdanig ernstig gewond, dat er grote paniek ontstond in de kroeg. Lees verder in De Telegraaf