Is de Tweede Kamer gehacked of gestoord?

Met een overgrote meerderheid en domheid is de Tweede Kamer akkoord gegaan met een motie van hoe kan het ook anders, de nutteloze D66 en de SP. Deze partijen willen een onderzoek op uw kosten waaraan heel veel zichzelf IT expert noemende figuren handen vol met belastinggeld gaan vangen.

Als je in deze wereld een apparaat koopt dat met internet verbonden kan worden, dan zit daarbij een handleiding die je keurig uitlegt hoe je het moet installeren en dat je het standaard wachtwoord meteen moet veranderen zodra je het hebt geïnstalleerd. Als je die instructies uitvoert en het gezond verstand gebruikt, is er niets aan de hand. Als je thuis komt of vertrekt dan raadpleeg je datzelfde gezonde verstand en gebruik je je sleutel om de deur te openen of op slot te doen.

Nu willen SP-Kamerlid Maarten Hijink en D66-Kamerlid Kees Verhoeven dat er een onderzoek komt naar de veiligheid van internetapparatuur want die zou volgens de hoogvliegers de oorzaak zijn van de verspreiding van ransomware waarmee internetgebruikers worden gehacked en afgeperst. Alsof de leverancier van  apparatuur deze vorm van internetcriminaliteit faciliteert. Natuurlijk is het de gebruiker die de discipline moet hebben om de digitale deur niet open te laten staan, daar doet de apparatuur niets aan. De meeste digitale inbraken zijn het gevolg van onverantwoord internet en e-mail gebruik of slechte beveiligingssoftware op de PC en smartphone. Het probleem ligt dus niet bij de fabrikanten van de apparatuur maar bij de gebruiker zelf die door o.a. de politiek (subsidies en toeslagen) lui en gemakzuchtig is geworden.

U gaat dus nu weer fors betalen voor de onkunde van de politieke partijen die populariteit willen winnen op uw onnodige kosten.