I love Islamterdam

We konden er op wachten, het moment dat de overheid en de corrupte rechterlijke macht ons land zou overdragen aan de islam. Nu is het zover, de Raad van State heeft besloten een volledig islamitische basisschool in Amsterdam bestaansrecht te gunnen. Inburgeren en integratie zijn bij deze overboord gezet door de Nederlandse staat. Wellicht zullen degenen die wel zijn ingeburgerd nu een schadevergoeding gaan ontvangen, zij zijn tenslotte zwaar beschadigd door ons mensonterende sociale systeem dat ze ooit verplicht heeft naar een Nederlandse school te gaan.

Wethouder Sander Dekker mag nu uw portemonnee trekken om de school die onze cultuur en vrijheid zal bespugen, te financieren. We bekostigen dus onze eigen moordwapens en begrafenis. Het betekent eveneens dat autochtone Nederlanders worden gediscrimineerd en uitgesloten, iets waar Geert Wilders voor gedagvaard werd, hij is tenslotte een blanke Nederlander.

De gemeente Amsterdam en de rijksoverheid hebben jarenlang geprobeerd om de omstreden school tegen te houden. Een belangrijk obstakel vormde één van de ex-bestuursleden, het Haagse raadslid Abdoe Khoulani van de islamitische Partij voor de Eenheid, die zich in 2014 op Facebook positief uitliet over de barbaren van IS. Lees verder in De Telegraaf.

U moet zelf maar bepalen wat u hiervan vindt en op welke politieke partij u voortaan stemt. Wilt u overleven in Nederland en Europa dan kunt u zich maar beter tot de islam bekeren en pas als die verdwenen is uzelf als verzetsheld laten registreren. Onze koning zal u dan jaarlijks als held zal decoreren.