I ave shoes…….zijn het uw schoenen?

Nederland is een vrij land, en daar zijn we allemaal zuinig op. We stemmen dan ook op de VVD, PvdA, D66, GroenLinks etc. Die partijen zijn namelijk trots op wat zij doen voor ons land en willen niet dat er partijen zijn die de grenzen dicht willen wegens vermeende overlast van criminaliteit door buitenlanders. Ze laten iedereen binnen die een steentje kan bijdragen aan onze knusse samenleving. Syrische gelukszoekers worden bijvoorbeeld snel omgeschoold tot leraar want wij zelf hebben die mensen natuurlijk niet.

Ook de traditionele winkels moeten eigenlijk dicht, de huur is te hoog en waarom geven we onze geliefde buitenlanders niet meteen een kans om te integreren in onze samenleving. Een goede salesman verkoopt natuurlijk alles tegen een schijntje waardoor onze koopkracht stijgt.

Dankzij onze collega’s van AT5 die het nog wel aandurven om de werkelijkheid onder ogen te zien, mag u zelf eens kijken hoe Nederland er anno 2017 werkelijk uitziet. Misschien dat de mensen in Bloemendaal, Wassenaar, Aerdenhout etc. nu eens niet meer op de VVD of het CDA gaan stemmen? Waarschijnlijk blijven ze toch bij hun politieke geloof. Hun in Amsterdam studerende kinderen kunnen namelijk wel lekker goedkoop aan kleren komen en dat scheelt weer een vakantie en een iPad, bovendien Wilders lost niets op!

Wij nuchtere Nederlanders laten ons tenslotte niet snel uit het veld slaan.