Hypocrisie ten top, Turkse vicepremier niet welkom

Uitgerekend in een land als Nederland dat naar eigen zeggen het toppunt van democratie is, mag de Turkse vicepremier Tugrul Türkes niet aanwezig zijn bij de herdenking van de mislukte staatsgreep in dat land. Palestijnen en alles wat er mee te maken heeft mogen wekelijks demonstreren in Nederland, zij willen het liefst de de Staat Israël zo snel mogelijk vernietigen. Maar voor Turkije kent kennelijk een uitzondering. Heeft het misschien te maken met de affaire Joris Demmink die Turkse jongetjes heeft verkracht maar waar onze corrupte Vrouwe Justitia niets van wil weten?

Mark Rutte heeft nota bene zijn ‘verkiezingswinst’ te danken aan het door spindoctors georganiseerde beleid om de Turkse president Erdogan te trotseren. Kennelijk vonden veel VVD socialisten liberalen het zo moedig van beroepsleugenaar Mark Rutte dat ze uiteindelijk toch nog op zijn VVD stemden na de desastreuze politiek van zijn kabinet.

Mensen, ons land is nog erger dan een gemiddelde bananenrepubliek, daar komt men er nog voor uit dat ze corrupt zijn. Onder de NL en EU vlag vinden de werkelijke praktijken plaats die het daglicht niet kunnen verdragen en u blijft er maar voor betalen.