Hoera, de NS wordt wakker, er komen info borden op stations

Het wonder is geschied, de Nederlandse Spoorwegen zijn er na het verwerken van het grootste corruptieschandaal in haar geschiedenis, de Fyra affaire, weer in staat om iets zinvols met uw belastinggeld te doen. De hele wereld is al sinds tientallen jaren aan de zoveelste versie toe, maar de NS komt met een nostalgische primeur. Met het geld waar ze decennia geleden al mee aan de slag hadden moeten gaan, worden nu grote informatie borden gemaakt waarop u kunt zien hoe laat uw trein vertrekt.

Natuurlijk moeten we niet denken dat we nu meteen van ons belastinggeld kunnen genieten, het eerste bord zal naar verachting pas ergens in 2018 worden opgehangen. Alles heeft namelijk te maken met de Europese aanbesteding, de meest corrupte partij zal naar het voorbeeld van de Fyra de opdracht krijgen. Daarom staat ook nog niet vast hoe groot de borden gaan worden.

Mocht u als belastingbetaler buiten de grote steden Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam wonen, dan heeft u pech, uw geld zal eerst worden besteed aan de aankoop van villa’s voor gelukszoekers.