Hoe gevaarlijk zijn Nederlandse rechters en politie?

De politieagent die op 24 november 2012 onder verdachte omstandigheden de jonge Rishi Chandrikasing doodschoot, blijkt nu ook weer onzuiver te zijn geweest. Deze ‘Cop’ blijkt nu weer vertrouwelijk informatie te hebben gelekt als beveiliger van Geert Wilders die net als Pim Fortuyn een sta-in-de-weg is voor de corrupte Nederlandse politieke elite, waaronder de rechterlijke macht.

De agent werd vrijgesproken van de moord door een rechter waarvan je in Nederland kunt afvragen of de rechterlijke macht zelf wel zuiver op de graat is. Rechters als Westenberg en Kalbfleisch werden door eigen collega’s vrijgesproken van meineed terwijl er meer dan voldoende bewijzen en getuigenissen waren die het tegendeel bewezen.

Nu hebben we dus te maken met een tweede politieagent die in de bewakingseenheid van Geert Wilders zat terwijl men wist dat deze man niet van onbesproken gedrag was. Je gaat je dan ook afvragen of het toeval is, of dat Vrouwe Justitia achter deze bewuste infiltratie zit en kneedbare corrupte politiemensen inzet om de Nederlandse politiek te beïnvloeden.

Eigenlijk hoeven we ook niet meer te twijfelen. De moordenaar van Pim Fortuyn werd gevolgd door justitie en sprak zelfs door de afgetapte telefoon uit dat Fortuyn dood moest, maar de moordaanslag werd niet verhinderd.

Nederland is ziek, gevaarlijk ziek.

  • Add Your Comment