Het mes slaat weer toe in Nederland en Duitsland, gaat Duitsland Nederland volgen?

Gisterenavond was er een steekpartij in de Amsterdamse metro, vandaag hetzelfde verhaal in het Duitse Hamburg.

Opvallend is dat er in Nederland meteen wordt geroepen dat het niets met de islam te maken heeft, wij maken er het liefst  meteen van dat het om een doorgedraaide suikerpatiënt gaat of verklaren op stel en sprong dat de dader geen baard en gewaad droeg waardoor de daad als een noodlottige samenloop van omstandigheden kan worden afgedaan.

Amsterdam: “Ik stond op 2 meter afstand toen het gebeurde gisteren in de metro. De dader riep niets toen het gebeurde. Hij was juist opvallend stil. Ze leken elkaar niet te kennen en de dader kwam rustig aanlopen. Liep langs mij en begon vanuit het niets te steken op het slachtoffer.

De dader had geen baard en geen gewaad aan. Hij had een donkere huidskleur (geen Marokkaan, maar eerder Antilliaan of Afrikaans o.i.d.)”

Onze oosterburen zijn over het algemeen iets eerlijker en directer dan wij, alhoewel het land zucht onder het juk van een leider die na Hitler hard bezig is om Duitsland weer naar de verdommenis te laten gaan. In ieder geval durfde de eerste getuige wel te stellen dat het wel degelijk om een islamitische terreurdaad ging.

Hamburg: Volgens een ooggetuige riep de dader Allah Akbar toen hij drie mensen neerstak.

Staatsomroep NOS heeft op het moment dat we dit publiceren uiteraard nog niets op de website geplaatst, op NOS teletekst lazen we het volgende:

In Nederland hebben we weinig geleerd van WOII, we laten de vijand gewoon weer binnen en laten hem z’n gang gaan. Of hij nou aan het moorden is of niet, we geven ons uiteindelijk zelf de schuld vanwege onze koloniaal verleden. Als een islamiet aan het moorden is zijn we hooguit een dag van de leg af maar als een Afrikaan of Antilliaan het doet is er niets aan de hand. Raciale problemen kennen wij dus niet want die mogen wij niet zien van de EU en onze landverraders die domicilie hebben gekozen ten kantore van het Haagse Binnenhof.

Wat gaat de officiële Duitse lezing worden, mogen de Duitsers van Brussel de waarheid vertellen? natürlich nicht, de EU is groot!

UPDATE: 29 juli 2017: Burgemeester Scholz van Hamburg zegt dat het gaat om een asielzoeker die was uitgeprocedeerd. De man kon echter niet worden uitgezet omdat hij geen papieren had. Vanmiddag is er een persconferentie over de zaak.


Omstanders proberen de dader uit te schakelen