Grens niet dicht maar wel iedereen aftappen

Het verhaaltje wordt verkocht alsof het goed  is voor de veiligheid van u, uw kinderen en eventuele in uw huis opgenomen vluchtelingen. De Eerste Kamer waar corruptie totaal niet aan de orde is heeft nu ook een handtekening gezet onder een mandaat waar de overleden Russische leider Leonid Iljitsj Brezjnev zeer tevreden mee zou zijn. Ook hij wilde alles en iedereen bespioneren en controleren zodat de bevolking braaf aan de communistische hondenriem liep. Vanaf 1 januari 2018 hebben de Nederlandse veiligheidsdiensten officieel carte blanche als het gaat om aftappen.

Natuurlijk is het goed dat een land beschermd wordt maar dan zouden eerst de grenzen gesloten moeten zijn/worden. Wie op Schiphol iemand komt afhalen schrikt zich wezenloos van de duistere figuren die probleemloos ons land binnenkomen om alles te doen wat een bonafide mens niet in z’n hoofd haalt. Het is dweilen met de kraan open.

De Nederlandse taal is in rap temp aan het uitsterven, dus het aftappen zal de nodige taal problemen opleveren. Wat natuurlijk niet gezegd wordt is dat de veiligheidsdiensten u nu ook ongecontroleerd kunnen afluisteren. Velen weten dat dit in de praktijk toch al gebeurde maar dat werd vanzelfsprekend altijd ontkend, niet zo gek natuurlijk als het land een premier heeft die alles bij elkaar liegt.

Waarom sluiten we niet eerst de grenzen? Dat antwoord is simpel, Nederland is onderdeel van het totalitaire Vierde Rijk dat vanuit Brussel bestuurd wordt en Brussel wil steeds meer macht door o.a. mensen te brainwashen en af te luisteren. We leven dus in feite in een communistisch werelddeel waar geen muur meer omheen hoeft, de vijand is al binnen.