Gaat Pechtold wachtgeld Hachchi à raison van € 262.747,48 terugvorderen?

We hebben het in dit artikel niet over zwart geld maar over wit geld. We melden dit maar even voor de zekerheid, in Nederland bestaan namelijk vaker misverstanden bij het noemen van de kleuren zwart en wit.

Uw eigen Hollands voormalig D66 Kamerlid Wassila Hachchi, het magisch verlengstuk van Alexander Pechtold die zichzelf ook tot de categorie hoogvliegers waant, heeft besloten zich in te schrijven als gastspreker tegen een tarief van € 7.500,00 per uitgebraakte serie wartaal. Hachchi leed begin vorig jaar plotseling aan geheugenverlies en vergat daardoor haar Kamerlidmaatschap verder in te vullen. Pechtold had het te druk om haar weer in het gareel te krijgen waarop de donkere fee naar de Verenigde Staten afreisde met een cheque ter waarde van € 262.747,48 in haar buidel. Dit bedrag is namelijk het wachtgeld dat iemand krijgt die haar land verraad en verlaat. Wassila besloot dat  vrijwilligerswerk voor de verkiezingscampagne van de nog corruptere Hillary Clinton beter was voor haar carrière. Momenteel snoept Hachchi nog steeds van onze staatsruif maar leeft als een godin in de VS op uw kosten.

We zijn benieuwd of het ethische “condoom” Pechtold nu ook zo fair zal zijn om het wachtgeld te gaan terugvorderen van iemand die haar partij en land een loer draaide.